Tradurre

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Merimangusti

Wuf! Woof! Bau!


Kävin tänään iltakävelyllä ihan uudessa paikassa missä oli kaikkea jännää. Meressä kellui hieno keppi ja piti ihan nousta takajaloille katsomaan yltäisinkö siihen millään lailla. Se jäi kyllä haaveeksi mutta onneksi rannalla oli muutakin tekemistä. Se oli muuten koirien uimaranta, onpa hyvä että meitäkin muistetaan kun niin monessa paikassa on koirakielto. 




Mietiskelin siinä rannalla ollessani että mitäs jos alkaisin merikoiraksi. Pitäisi varmaan hankkia jonkinlainen vene, mitäs tykkäätte tästä?


Siinä on kyllä jonkin verran korjailtavaa mutta ehkä saisin Korhosen ja Rollen auttamaan minua. 


No ehkäpä jätän asian vielä hautumaan. 


Nuuskimisiin! ^..^

EN: Woof! Today I discovered a completely new place on my evening walk. I found a dog beach and loved it! There was a large stick floating in the water and I had to get up on two legs to try and figure out how to reach it. It turned out impossible but luckily there were lots of other things to do on the beach.
I was wondering if I should become a sea dog and buy a boat. What do you think of the one in the picture? It's a fixer upper for sure but perhaps I could get Korhonen and Rolle to help me repair it.
I'll have to think about it still!
Sniff you soon! ^..^

Ei kommentteja: