Tradurre

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Ystäväni Nala

Haluan esitellä teille yhden kaverini! Nala on Kleinspitz-rotuinen kaksivuotias tyttö ja minun hyvä ystävä!


Eikö olekin nätti tyttö! Saa minulta kyllä jalat veteliksi :)

Nala tykkää kovasti pussailla ja nuolla kuonoani. Minä en oikein ymmärrä sellaisen päälle vielä vaan yritän purra Nalaa poskesta!



Nala pitää kovasti talvesta ja hänellä onkin paljon sopivampi paksu turkki talvea ajatellen. Ehkä hän voi opettaa minulle jotain kivoja lumileikkejä!




Nala osaakin sellaisen tempun mitä minä en - nimittäin pyöriä käskystä ympäri! Se on hauskan näköistä. Pitää lisätä se opeteltavien asioiden listaani. Tällä hetkellä opettelen vielä päivärytmiä, Mami ei yhtään tykkää kun herään yöllä vinkuen pyytämään häntä leikkimään. Mutta kun on niin valoisaakin ja minua kovasti leikityttää! Noh yksi asia kerrallaan. 

Terkkuja ihanalle Nalalle! <3


Nuuskimisiin! ^..^

EN: I want to introduce you to a friend of mine - Nala! She's 2 years old and her breed is Kleinspitz. Isn't she pretty!! She sure makes my knees weak :)
Nala loves kissing me but I'm always trying to bite her cheek instead!
Nala has a thick coat perfect for cold weathers, maybe she can teach me some cool snow games next winter!
She also knows a trick that I must add to my "to do" - list, she can roll around! I must work on that. Right now I'm still practicing the daily rhythm, Mami doesn't appreciate me waking up in the early morning to play. ItOh well, one thing at a time!
Sniff you around! ^..^

1 kommentti:

Nella kirjoitti...

Voih, Nala on päässyt kuviin! Nyt vasta eksyin tänne. Pitääkin lisätä lukulistaan ;) Terkkuja Nalalta! <3